banner-decislvk

Despre Noi

Societatea noastra este o societate cu capital integral privat infiintata in anul 1994, cu o vechime de peste 22 de ani, inscrisa la Registrul Comertului sub numarul J17/886/1994, avand codul fiscal 5437384, fiind situata in Galati, strada Str. Strungarilor, Nr. 8, Bl.V1, Ap.1, jud. Galati, ROMANIA. Avem o echipa calificata , atestata in domeniu cu dotari corespunzatoare din punct de vedere tehnic si ne asumam responsabilitatea lucrarilor efectuate prin garantia oferita.

Produsele Decis LVK vizeaza combaterea daunatorilor cu efecte optime si remanente in timp: daunatori comuni de depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, bar restaurante, fastfood-uri etc. Oferim servicii complete de dezinsectie, deratizare, dezinfectie.

Aparatura DDD

Echipamente pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie pe care le oferim se utilizeaza pentru pentru diverse tipuri de tratamente, in spatii interioare si exterioare.

Aparatura pe care o folosim pentru dezinsectie contine: pompe manuale, atomizoare, generatoare ceata calda (tip foger), generatoare autopurtante de ceata rece (tip ULV), nebulizatoare, etc. Alimentare echipamentelor este electrica sau cu motoare pe benzina (cu amestec, baie de ulei) sau diesel.

Pulverizatoarele se pot utiliza atat pentru tratamentele de dezinsectie urbana a locuintelor cat si pentru tratamentele de dezinsectie exterioara de pe domeniul public respectiv parcuri zone aluvionale intravilane, locuri de joaca, spatii verzi, institutii.

decis-lvk-dotari

Contactati-ne

Sunteti interesat de oferta noastra?

Doriti incheierea unui contract cu decislvk sau doriti mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati
Contactati-ne