In mod normal, asociatiile de locatari ar trebui sa execute lucrarile de dezinsectie deratizare, sub directa coordanare a primariei. In multe cazuri insa primaria nu a realizat campanii globale de dezinsectie – deratizare, fapt care determina obligativitatea asociatiilor de locatari sa isi execute in nume propriu aceste lucrari.

Va reamintim ca:

Dezvoltarea insectelor si rozatoarelor este favorizata de conditiile prielnice ale subsolurilor, mai precis, caldura si umezeala, fiind un mediu deosebit de propice in gazduirea larvelor de tantari.Traseele de conducte constitue caile de acces ale daunatorilor spre casele noastre.

Astfel, raul trebuie distrus de la radacina, efectuand in conformitate cu reglementarile in vigoare (ORDIN Nr. 119/2014 al Ministerului Sănătății), lucrari profilactice de dezinsectii si deratizare.

E de preferat sa aveti un subsol curat, pentru a avea o eficienta ridicata a lucrarilor. Lucrarile se pot executa si in coditii de umezeala, dar in aceasta situatie trebuie insistat si asupra distrugerii larvelor din ochiurile de apa, folosind substante speciale.

Dezinsectia trebuie efectuata si pe casa scarii, pentru combaterea insectelor adulte, si al oualelor prezente pe pereti. Consultati periodic oferta noastra de pret, deoarece firma Decis Lvk, lanseaza in diverse perioade ale anului, oferte promotionale, venind in sprijinul dvs.

Este bine sa retineti: Oricand aveti probleme de tip DDD, Decis Lvk este firma care va scapa de ele !

De ce Decis LVK

   • dorim sa fim cei mai buni
   • avem o experienta de peste 22 ani in domeniu
   • efectuam lucrari cu personal calificat, atestat
   • avem dotare corespunzatoare din punct de vedere tehnic
   • stim foarte bine ceea ce avem de facut
   • ne asumam responsabilitatea lucrarilor efectuate prin garantia oferita

Ce spun clientii

Am un magazin pe strada Brailei si am incheiat un contract cu firma Decis Lvk, recomand cu incredere.
Dorin
Unde locuiam aveam multi gandaci care intrau de la subsol, am apelat la aceasta firma si am scapat de probleme.
Simona
Locuiesc la casa si am apelat la aceasta firma ca sa scap de sobolani.
Stefan